Chyba...
vše tak rychle běží
chyby se napravují stěží
jak umrlec zlámám v kole
plačíc nebe
co smáčí
hřích
poztrácený život
někde za sebou
ztratit to poslední
...vzpomínky
-netušit, že je odvedou
dřív žhavé slunce
rozpalujíc nevinné tváře
dnes skonat v kole
-bez oltáře
litujíc zraky
nenávist taky
nevinnost nepřipouští
chyby tu neodpouští
jak umrlec bez tváře
bojíc se oltáře
strach ze soudů
posledních
strach z toho
že ztratím smích
-brzy
Přečteno 266x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, labuť, enigman, Stepbystep, Petbab, Psavec, Lenullinka, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, malý lachtánek
Komentáře (2)
Komentujících (2)