Michaela
Dnes je krásný den
dokonce svítí sluníčko
příroda barvami hýří,
tak se usměj maličko.
Vždyť máš dneska svátek
má princezno malá,
není to tak dávno co v kočárku jsi spala.
Teď je z tebe slečna
neznáš kompromis
buď je to fér nebo ne
a nic mezi tím,že máš mnoho problémů,
to já dobře vím.
Kdo ti to píše?
no přece já,máš dneska svátek
a to se má.
Přeji ti ať vším o čem sníš
své touhy naplníš.
Přečteno 575x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, BARBYE, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)