Prokletí
Anotace: Je to jen takový nápad....
Ztraceni ve svých snech
S přáními na křídlech
Bez duše s trochou viny
Zahánějíc nevšední splíny
Říkali jim „prokletí“
Že lišili se - platit měli
Slovy celá staletí
V osudu jenž sami chtěli
Věty střádajíc se víc a víc
Jemně pošpinit je hanbou směli
Beze jména - v prachu nic
Proměnit se náhle sami chtěli
Pozdě zapomenout - brzy vzpomínat
Ve slovech ukryt každý jeden z nich…
Na náhrobky dopadá vždy jenom sníh…
Přečteno 378x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, Charibeja, Markéta G., Lady Carmila, carodejka, jedam, kikis, démon zatracení, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)