Naslouchej
Křídla anděla skráně ti hladí,
sluneční paprsky struny už ladí.
V nebi se tetelí měsíční jas,
stromy si ševelí potichu zas.
Vánek se ochvívá, jemně si brouká.
Srdce se ozývá, příroda kouká.
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Pelican
Komentáře (1)
Komentujících (1)