Osvěta
Zas večerní ticho
a pomalé stmívání
dohání mne
k pravidelnému
pokání
...Zbytečně,
není z čeho
se
zpovídat
popíjím životní
energii...
ztrácím životní
elán...
-před...časně
Kam jen peláší?
/...do neznáma/
Jiskření pohledů
odlišných soch
s tlučícím srdcem
...stejným
dává mi možnost
být
otrokem
svých
myšlenek
--věrným
zastírám okna
do světa
snad někdy přijde
osvěta
...*bez pokání*
//nedoufám ve svítání...
nocí chci se toulat...
N A D Ě J Í***//
Přečteno 272x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, enigman, Psavec, Petbab, Lenullinka, NikitaNikaT., Květka Š., strašidýlko-střapatý, nrocinu Jednorožec, Lilly Lightová
Komentáře (4)
Komentujících (4)