Proč jsi takový?
Anotace: Všem přeji lásku, krásný víkend a co nejvíce úsměvů na tváři ...
Odjels s dcerou na výlet,
já musela do práce,
vylil jsi si na mě vztek,
facku dal bez legrace.
Slzy tečou po tváři,
je mi smutno a bídně,
nic pro mě zas nezáří,
potopu slz mám v klíně.
Ničím sebe, svoje tělo,
nevím, kde nabrat sil,
zase se mi umřít chtělo,
jedy jsi opět do mě vlil...
...proč jsi takový?...
Přečteno 265x
Tipy 11
Poslední tipující: Diablek, malý lachtánek, labuť, Simísek, Paulín, LucQa, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)