Anotace: Tak trošku jinak ... jen pár slov, co mě napadají nyní ... mám vás moc ráda, proto přeji co nejvíce úsměvů na vašich líčkách ...
Spíš než ostatním bys měla přát úsměv na líčkách sobě a hlavně si ho dopřát. Tohle asi nepochopim? Takže hezký víkend :-)
14.03.2009 18:08:00 | PPetrushka