A já tvrdím, že Zenge je Zenge; a ne že ne! Vždy svůj!
Dejte mu body, ať to nedává do sexu nebo lásky.
15.03.2009 02:10:00 | Zasr. romantik
Je to trochu jiný styl psaní, než od Tebe čítávám, ale líbí se mi to, hlavně ta myšlenkovost... ST! je za obsah a myslím, že to takto občas cejtí mnoho z nás.
14.03.2009 19:42:00 | NikitaNikaT.