Pako times forever
Anotace: ...lehce a necháme to na undergroundu:-)
Auru mají z parfémů
podobni jeden druhému
Halí se do trendů
vstříc novému weekendu
Předvádějí úsměvy zářivý
dokonalý křivky ve vaně vířivý
V klimatizovaný restauraci
sbalit machra nedá práci
Jedou si na vlně
ve značkový bavlně
Ještě silikon tam vložit
víc obdivu chtěj si užít
V discosvětě zapařej
a přitom z vody vařej..
Přečteno 362x
Tipy 24
Poslední tipující: je aime, jitka.svobodova, Bíša, BArBArKO, Divoženka1, Radek.oslov.Šafárik, AndyKo, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)