Banální povídačky
Anotace: newim co napsat ale je to povinné............
Mám dost těch banalit a povídaček
co kolem mě se hromadí.
Mám dost těch pochybných názorů.
Co dělají mi rýhy v obzoru.
Chci alespoň jednou
vidět štěstí kvést.
Pak se ale války vzedmou.
Co ktomu mohlo vést.
Mé paranoidní představy
podněcují zlé obavy.
Já z hlavy chci je vymítit
a drogu života v žilách ucítit.
Proč se nechávat komercí svést?
Když máš svůj mozek, radost a cit.
Oni jsou k myšlení a fantazii
co není lží ale poezí!
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Tanzania
Komentáře (1)
Komentujících (1)