Otravná a škodící
prohlédnout si
budoucnost
znenadání
vymizet
bez povšimnutí
proměnit se
v popel
jak žhavý
dým
z pálící
se
cigarety
do vzduchu
od úst
nevinně
táhne
zas
bunda
z předsíně
a já
čekám
v krabičce
Marlborek
...na zpopelnění
/ze závislosti/
°smradím...
životy...
jiným°...
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)