Obal
°
......
na stráni s výhledem na okolí
zahalující se do tváře minulosti,
v přízemní těžké skutečnosti,
usedám ve vší nevinnosti
tápám nad věcmi všedními,
nespatřím, co je před nimi,
: snad pravda, či lež?
-kdo ví-
V srdci meč! Však krev netryská,
z komínů valí se kouř - červený...
hřejíc bolest nenávisti
bodajících zraků
jenž sledují mě
pohupujíc se z kudrnatých
mraků..
,a pláčou´
nad sebou samými - jen tak,
že nemůžou už ubližovat
-beztak- (???)
chladne mi tělo,
asi lásku něčí by chtělo,
či objetí,
co zbavilo by...Prokletí...
(zimnice)*
vypuštěná...
jen obal po mne zůstal...
Obal
*na odpadky*
kolem stráně...
jež tam poházeli
plačící ověčky...
......
°
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, strašidýlko-střapatý, Lenullinka, Romana Šamanka Ladyloba, Anne Leyyd
Komentáře (1)
Komentujících (1)