krásně napsaná věc...
tak mě napadá a teď odbočuji,měním téma,kolik asi musím vypít modrého portugala,abych se mohl stát šlechticem... :o))
15.03.2009 17:29:00 | jedam
ST! aj já myslím, že život sám vedl Tvou ruku k napsání těchto řádků. Vede to hodne k zamyšlení, přemýšlení.
15.03.2009 13:37:00 | NikitaNikaT.