dobře víš komu!! :o))
měla jsem s ní problém loni..nejprve aniž bych ji znala jsem se snažila jí vyvrátit sebevražedné úmysly..pak se všechna má dobrota obrátila proti mně..a když mě v ostravě uviděla..byla jsem její úhlavní nepřítel..po dlouhých a únavných debatách jsem se stáhla..nečtu ji..nevyhledávám..ale tento týden se navezla do cecilky..a to neměla dělat..zrovna jí ubližovat nedám..to snad chápeš??
23.02.2006 15:54:00 | šuměnka
Každá doba s sebou nese
pro lid způsob zábavy.
My teď máme televize,
jim šlo spíše o hlavy.
Relativně bychom na tom měli být líp...
17.10.2005 14:09:00 | Mourek
Jo,jo, pravdu díš, brachu! Furt jsem čekal, co se z toho vykulí a vono tohle...:) Bezva!
14.10.2005 13:30:00 | JirkaS