Podzimní.
Anotace: i na mě už dolehl podzim..:)
.
Jako cudné striptérky
rudě se rdící,
odhazujete šat
kousek po kousku
rovnou na ulici..
A vítr, ten chlípník,
vaší přízní je si jist,
jako dítě pohrává si,
a vy, se skleslou elegancí,
upustíte další... list..
.
Komentáře (7)
Komentujících (5)