Pro Verunku
Na víčku v slepené řase
sním o vonné kráse
zuté z punčošky v nočním čase
v měsíčním jase
než ze sopky
láva se uvolní
přijď bez botky
a se mnou sni
neb v mysli mám Tě
zakreslenou na plátnu vášně
tak pojď, anděl lásky
začal číst básně
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: V e r u n k a
Komentáře (2)
Komentujících (2)