líbí se mi tvá balada, připadá mi, že docela dobře by se vlci dali nahradit lidmi. Opravdu povedené a zajímavě napsané. líbí se mi použití přechodníků - působí to zajímavěji.
16.10.2005 15:14:00 | Thanatos Mortis
Dalo by se polemizovat... V prvním verši máš: po nezdárném lovu, nemělo tam raději být, nezdařeném lovu? Slovo "nezdárný" chápu spíše jako popis lidské vlastnosti znamenající: nezvedený , lumpačivý apd.
14.10.2005 11:42:00 | Krtica