Jediný spravedlivý
Anotace: ještě předvelikonoční úvaha
Stojí před branou do ráje
anděl s mečem plamenným
A tady - jeden spravedlivý
se srdcem však kamenným
Jako sníh bílá zdá se duše jeho
on všechny klidně soudit může
Odříká se - dobrého i zlého
kvetou mu všude bílé růže
Dávno vyhnáni jsme byli z ráje
nesuďte souzeni nebudete
Na zemi ten stejný kus se hraje
bez lásky jaro nerozkvete
Přečteno 350x
Tipy 26
Poslední tipující: ni.va, Radek.oslov.Šafárik, Holis, Lilly Lightová, Kapka, malý lachtánek, nrocinu Jednorožec, Mbonita, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)