Anotace: * POSLEDNÍ KÁMEN III * Uplynulo hodně času, co jsem (bohužel) dokončil tento příběh (doporučuji přečíst nejdřív první a druhou část). Ale dnes už ji sem dokážu dát (téměř) bez emocí - naštěstí...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?