Letní láska
Anotace: Je to tady samé jaro, proto si dovolím zavzpomínat na léto. Můžu? Ne? Už je pozdě! Už je to tam, teda tady.
Sbírka:
Špatně tajená láska
.
Na řece tišina,
leckterá hlubina,
kdejaká mělčina,
mnohá dívčina.
I pro ženy to platí,
každá se ztratí,
než se to zhatí,
vrhá se za tím.
Láska i beznaděj,
následky neviděj,
srdce je čaroděj,
pomalu povolej.
Povolí, ač nesmí,
s tebou se vyspí,
co můžou rozdají,
jen málo si nechají.
Hořce si zapláčí,
slzy ve svých očích,
smutné jsou a neví,
co s letní láskou si počít.
(když už je počato)
.
Přečteno 437x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, hezule, LucQa, s.e.n, Kars, Markéta Hl., Květka Š., Tacca, enigman, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)