Dohoda s Bohem
Anotace: jak správně žít?
Dohodu s Bohem jsem kdysi uzavřela,
mým blízkým pomoz, já za to budu skvělá.
On svou část dodržel, mým drahým se fakt daří,
teď je to na mně, život změnit a dočkat se stáří.
Už žádné flámy, žádné noční rošádky,
jsem plná vášní, však nutím se číst pohádky,
vzorně se starám o duši i tělo,
jím zdravou výživu, kupuji si Bio.
Však v hlavě zmatek, nemůžu si pomoci,
chce Bůh to takhle, abych žila jak v kleci?
Vždyť lidi přece nejsou andělé.
Tak si kdo lehne, jak si ustele.
Žít jako poustevník, to není cesta správná,
máš užívat života a brát, když druhý dává.
Budu stát tam nahoře, před bílou bránou Boží,
dohodnem se určitě, až účty svoje složím.
Přečteno 458x
Tipy 18
Poslední tipující: 5thelement, Skalsky Pavel, strašidýlko-střapatý, Kapka, Psavec, ni.va, Markéta Hl., WAYWARD, enigman, Žqáry, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)