Pohádkou to začalo
potom se to zvrtlo
rozverná a drogy ráda
lehce hledá kamaráda
třeba obrat nastane
a ta malá žabička
z průšvihu se dostane.
16.03.2009 20:57:00 | s.e.n
Tak jsi ten směr myšlenek upřesnil...už nejdu nalevo ani napravo, ale přímo v prostřed myšlenky.. a máme tu Bajku"o)
16.03.2009 20:36:00 | kikis
Začalo to jako pohádka pro dětí a vyklubala se z toho erotika, ještě že to nečtu vnoučatům přímo :-))
16.03.2009 19:27:00 | Kars
tak trochu bajkovského rázu...až na to, že mi tam chybí to poučení na závěr, ale to si má asi každý domyslet sám..
16.03.2009 17:41:00 | kikis
...jsou takové žabičky - hlavně jestli používá ty gumové věcičky, by mohla se dožít aspoň věku mladé babičky... :-))
16.03.2009 09:41:00 | poustevník Jirka