Zápas
Anotace: ...se životem...
V lítém boji zápasíme
víme, že se nespasíme
Někdy padnem na kolena
v jedné velké křeči
to nás někdy bolí
naše vlastní řeči
Jindy nás pak život kopne
někam kam jsme nechtěli
musíme se potom poprat
v sobotu i v neděli...
Nesmíme se vzdávat snadno
ikdyž padnem zcela na dno
jednou se nám uleví
až se život unaví...
Přečteno 280x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., zzlatý, maranika, WhiteSkull, Kapka, Mbonita, Psavec, labuť, enigman, Jana M., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)