myšlenky tečou...
já chci být...tím co může žít...žít věčně...nechci snít...a z kaluže pít...bezděčně...můžu dřít...i krev v kotli vřít...chci se cítit výjimečně...chci pít...tebe u sebe mít...dokud číše nepřeteče...já jsem tím...čím se nechlubím...padám do hlubin...temnoty...
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)