Co se týče k obsahu básně.
V životě to bude určitě také lepší, nic není černé
a bílé, to snad přece víš.
19.04.2009 18:05:00 | jehlaspichlas
Doufat můžeš, věřit musíš,
za života toho více zkusíš.
Možná ztratíš, víc než můžeš,
sama sobě ale nepomůžeš...
(nemáš ještě nějakej jinej nápad, jak tuhle morbidní
věc dokončit? třeba)
Deprese tě dohnala k sebetrýzni.
Tak si živote něco ze mně řízni...
(domysli...)
19.04.2009 18:03:00 | jehlaspichlas
je to smutné,že je to tak..asi máš pravdu..v podstatě jsme asi víc smutní než štastní..:/
25.03.2009 14:20:00 | Agniezka
štěstí..
tvůj úsměv co tak krásně září..
štěstí..
jaro, léto, podzim, zima..
a láska..
v tom životním
kalendáři .o)
20.03.2009 21:18:00 | Bean
Snad váhy štěstí a neštěstí se strhnou pouze tím štěstím...
Dávám tip.
16.03.2009 13:59:00 | Lilly Lightová