Občas se stane...
Jako z učebnice
nemívám každý den.
Plný slunce a lásky
prostě jako sen.
Semtam mráček připluje
někdy chmury se staví.
Duši potrápit mi přijdou
se divím že je to baví.
Sedím a nevnímám
barvy světa kolem sebe.
Tupě z okna zírám
prázdno v srdci zebe.
Když vše vypadá
že i pes by chcíp.
Veršů pár napíšu
a hned je mi líp.
Osobě srdci blízké
já věnuji ta slova.
Bolest z duše vyženu
a začnu žít znova…
Přečteno 546x
Tipy 31
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, padající do neznáma, Verena, carodejka, jedam, kikis, Kett, NikitaNikaT., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)