O bytí a bití

O bytí a bití

Anotace: Je to o pocitu, který dokazuje, jak útrpný mám strach ze smrti..

Roztřeseš se a padneš naznak hubou k zemi.
Ústa ti zaplní písek a oči prach.
Srdce bude bít jako ve vězení,
Srdce bude bít na poplach.

Ze Smrti cesta nevede,
Z ní žádné východisko není.
Opakem života jest.
Někdo říká, že Smrt není trest.

Představ si věčně se smát.
Nikdy nezemřít, věčně umírat.
Představ si věčné milování,
Žádné braní, věčné získávání.

Žel, že jsme lidé, že my rozplynem se v prach.
Roztřesem se a padnem naznak hubou k zemi.
Ústa nám zaplní písek a oči- vždyť víte…
Jste mrtví ještě než se narodíte.

Je lepší snít, žít ve snách.
Alespoň do doby, než srdce začne bít na poplach.
A Smrt, ta není zlá.
Tam se věčně usíná a spí.
Kdo ví…
Autor Jimsik, 16.03.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, démon zatracení
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi prach a do prachu se vrátíš...

16.03.2009 17:54:00 | kikis

Zajímavé téma, pěkně zpracované...

16.03.2009 17:28:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí