Melancholic song
Anotace: .. se plazí do levého ucha.
S poloúsměvem bloudí tmou
a provokuje svou vášeň
jako odhozená panenka
krčící se v rohu čeká,
kdo si přijde pohrát
Melancholie ji spolkne a
večer pomalu usne
..a když ráno procitne,
stále bude nejistá
v žilách nic nepoteče a
úsměv je jen vzpomínka,
kterou utopila v marnivosti..
S poloúšklebkem bloudí dál
a pěstí bije do zrcadel
její strach se plíží po zdech
a vůně květin se vpila do
podrážek těžkých bot
Melancholie ji spolknula,
tenhle večer usíná.
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: kastaNET, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)