Crying... Crying...
Nepoznala jsem smutnější svatozář nad andělskou hlavou. Svatozář, kterou by vybrečely do večera Tvé verše.
Svatozář - nebe plné hvězd. Každá chvíle, pro níž člověk zaplatil slzami se odráží na tom nebi - nad námi.
Crying... Crying...
Když láska strouhá srdce do básní...
14.10.2005 18:47:00 | Jasmin de Paris