Zpěv ticha
Anotace: už zase pro něj píšu básně
Chci znát Tvůj hlas.
A přitom neznám svůj.
Kdo překřičí nás?
Stůj! Na chvíli stůj.
Zazpívej mi,
protože já to neumím.
Víš, kdo jsme my?
Já a ty, to odpovím.
Nic víc.
Co čeká nás?
Rub? Líc?
Neslyším hlas.
Jen ticho Tvého zpěvu.
Jen zpěv Tvého ticha.
Přečteno 319x
Tipy 13
Poslední tipující: bosonožka, Holis, Mbonita, WAYWARD, labuť, Petbab, kikis, Kapka, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)