Zbytečný úrok
V opojení biologického
dění
/cítím chvění/
Ztrácím se
v putujících myšlenkách
- kde nikdo nemá
...Pochopení
načmáraný děj
bez života
hodnotí školní
Blbost
cestuji Světem
čas pomalu
...utíká
možnost svobody
- zaniká
Naše lavice
bloudí...
...
...na jehlách
nepřátelských pohledů
Ztrácíme se v dohledu
obyčejné marnosti dne
*Šok!*
nezmar pochopení
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, strašidýlko-střapatý, Kubino 2, Quigleika, Tracy Beakerová, enigman, Petbab, Lenullinka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)