Cesta
Anotace: život utíká a utíká
Cesta životem,
dlouho trvá,
nikdo ji
nezastaví
/snad jen smrt, kdo ví/
Listuji mezi
starými fotky
v albu
a zároveň cestuji
vzpomínkami
na ty zobrazené dny
/snad aji sním/
Kdo ví co nám
život připraví
a do cesty postaví
Dneska žiji,
ale zítra?...
Co se může stát?
Osud je nevyzpytatelný...
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Kapka, Psavec, Vlk v rouše, padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)