Snění
Slyším krásné
šumění moře
V duši cítím klid
a pohodu
Za zavřenými víčky
vidím,
písečnou pláž
vlny moře
rudě zbarvené slunce
cítím slanou vůni
mírný vánek
opírající se o mé tváře
čechrající mé vlasy
V ruce držím mušli
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Holis, Psavec, Jitinka, Petbab, Vlk v rouše, padající do neznáma
Komentáře (3)
Komentujících (3)