pocit
ležet tak v trávě
vnímat teplý vzduch
chtěla bych právě
být pro ostatní duch
krásná modrá obloha
ta mi dneska pomohla
ráno pocit špatné noci
ale ona chtěla pomoci
v duši zmatek zase mám
týdny o tom rozjímám
klidnou duši mít
snad můžu chtít
jenže jarní slunce
je jen smutná mince
která podplácí můj smutek
aby zase honem dál utek
Přečteno 404x
Tipy 19
Poslední tipující: lucajda89, Anne Leyyd, AndyKo, Rolnička, BARBYE, Lilly Lightová, malý lachtánek, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)