Anotace: tuhle mám nejradši http://www.youtube.com/watch?v=Cf-CFUZREm8&NR=1
Máš můj obdiv - i když je to obdiv dítěte.. Je to až mrazivě vystihující ty nevyřčené myšlenky . Krásné :)
07.05.2009 14:01:00 | Black Oleander
Ten film jsem viděla...každý se honíme za nějakým ze svých snů, padáme na dno a snažíme se zvedat ze země, vstávat, chytáme se rukou, které jsou nám nabízeny, občas i těch, které nás stáhnou zpátky ke dnu. Mezi těmi všemi dlaněmi nás však některé prstů vytáhnou:) a třeba nás dovedou, přes všechny překážky k našemu cíli. Každý toužíme po štěstí, po lásce, každý potřebujeme u někoho spočinout a naplnit se navzíjem štěstím...Tak držím palce:)
06.04.2009 21:48:00 | Sunny
Báseň má opět svou jistou sílu, hloubku... víš, možno je to tím, že chodím příliš mezi řádky,... možno je to tou poklonou...
23.03.2009 18:08:00 | NikitaNikaT.