Princ princů
Anotace: Opět menší láskyplnej pubertalni vyjev :)
On
tak roztomile nesmělý
takový
princ princů domnělý
On
jen on mi všechno odpouští
co v žalu se mě nepouští
On
on úsměv má tak nádherný
a..
oči takhle náramný..
.....A jeho pohled zračí hloubku
až mám z toho málem strach
Sílu touhu - s okolkami, bez okolků
pokaždý já vidím tam......
On
má na sobě snad všechno správný
a má čest
a má mě rád
On
se cítí za mě vinný
za každý k němu zkrat..
A já mám divnej pocit, že si ho prostě nezasloužim..
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Juraj Hrom, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)