Potatoe turtle
Anotace: inspirováno životem
Veselá stoka v zvlhlých zdech podzemních
Po kolena v tekutině se ti snažím říci jen
S tebou jsem ochoten usnout - jsi můj hřích
Chci se už neprobudit - buď můj jediný sen
Na věky věkův "na čtyřech" ve voňavé stoce
Vím, hříchy světa už asi neposbírám bejby
Devatenácetosmdesáttři sčítám v každém roce
Na večírek s "pávem" na rozlučku šel bych...
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)