Anotace: Zbytek světa, ať se beze mne třeba posere nebo chcípne. Konečně.
Spontánní sebeukájení....
Poblitý postele
Zatuchlý zadnice
Ležím tu špinavej
Vedle svý mrtvoly rád
Cesta tu nekončí
Seru si do vočí
V intimním prostředí
Vedle svý mrtvoly
Poslední problém
Protlač skrz zeď
Falešnej úsměv
Zabiju tě
Vzpomínky dost tragický
O bludný noci přežití
Úsměvy všech duší lží
Bolestný chvíle přežití
Shlížím dolů
V žáru šílenství
Stíny běží
Horký šílenství
Paprsek pocitů
Mrzák všech životů
Prostě to zabalit
Vedle svý mrtvoly sám
Vzpomínky dost tragický
O bludný noci přežití
Úsměvy všech duší lží
Bolestný chvíle přežití
Shlížím dolů
V žáru šílenství
Stíny běží
Horký šílenství
Poslední problém
Protlač skrz zeď
Zkurvenej svět
Zabiju tě
Prosranej problém
Protlač skrz zeď
Zabiju tě
Zkurvenej svět...
Víš?Neházej Flintu do žita.Nejsi sám. :)
21.03.2009 09:03:00 | Sleepwalker