nameless
Osobo v rouchu
tajemství
Nikdy nepřiznáš prohru
ve vítězství
Mé noci provází bdělost
a obraz Tvé tváře
Nechceš prozradit kdo jsi...
Snad tajemství Tě váže
Schováváš se jak lilie
ve smutečním závoji
Přesto Tvá slova probudí mou krev
jak ráno može k příboji
Skrýváš se před mým pohledem
jsem jen v Tvé moci
Přesto to pro mě má kouzlo
jak pohádky tisíce a jedné noci
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, Spadlá z nebe
Komentáře (1)
Komentujících (1)