Rakev na klíčence
Anotace: Zhruba ve 02:07...
Do šedivého rána
Nejiného jiných rán
Probouzí se sám
Nemilován...
Obuje si papírové boty
Umyje se, nají
A jde zas do roboty
Nevšímán nikým
Odpracuje si svůj čas
A zas potkává
Prázdnotu svého domu
Snad zazlívá to sobě
Že Oné ublížil
V dnešní uplakané době
Sebe ponížil
Svět za sebou zamyká
Jen slovo promiň se ještě dostává ven
Naposled mu zacinká
Přívěšek, jako symbol vyděděnce
Malá rakev na klíčence...
Přečteno 335x
Tipy 18
Poslední tipující: její alter ego, kikis, Bíša, bez nápadu na přezdívku..., Albertinka, Helena Buchtová, Kapka, B.a.r.b.a.r, Radek.oslov.Šafárik, Jana M., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)