oni ví
Anotace: experiment, kde je ukryto 6-7 básní.
oni ....- jsem ....- možná ..- pomůžou
ví .....- sám ......- ale ......- co chceme
provází.- každý ..- den ....- nás
vidí....- s .........- novou ..- chrání
cestu.- probuzenou - radostí - a dřív
než dál - cestou ..- trním ..- tak dojdeme
chtějí .- do bezbolestí- ze snů - abychom mohli
stát ...- neskončím - pokračuje - spolu..
navždy .- navždy ..- navždy ...- navždy
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, Rolnička
Komentáře (6)
Komentujících (6)