Nevzdám to..
Někde jsem byl, vzpomínám na to matně
viděl jsem film - ne na stříbrném plátně
co blbneš? byla noc, jen se ti zdálo
děkuji, vím za co.. zato to stálo
jak jsem "tam" odletěl a kde to bylo
nevim.. kdy rozumu mé já pozbylo
paralelní světy, mirákly vynech
jsem-nejsem, kdo plandá v snů-nesnů stínech
řekne kdos, kdo tam byl, co za tím vězí?
proč právě já uvízl někde "mezi"
jsem "před" i "za", snad je brzo říct pozdě
nevzdávám to, nevzdám se ani po sté
Přečteno 289x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Agniezka, Lota, sophia92, Psavec, Simísek, LucQa, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)