Druhá puberta
Mnozí řeknou To je blázen
jen ať spadne rychle na zem
když vyslovím věštce slova
že má přijít fáze nová
nevšedního života
První dnové v horku září
když se podzim s létem páří
ohlásí čas oranžový
smyslný a hodně snový
Říjen bude vpravdě rudý
Snad ne jenom od ostudy?!
Na počátku listopadu
plánuje prý rozum zradu:
Od třetího Huberta
přes Miriam Kateřinu
- přírodě jen klaďte vinu -
nastane zas puberta
Že prý vnutím švestku hadu
(Možná je to jinotaj)
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, drsnosrstej kokršpaněl, 6thSun, Kapka, WAYWARD, Pelican, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)