Příležitostně
Anotace: ..................
Nezvládám údery
bubnující armády
kráčíc
mým tělem
třesouc se na konečcích
prstů
v údolí za odrazem
mumifikovaných minulostí
koupe se
mužík v kávových bobech
vonící aromatum
vábí smysly
bez studu a pokušení
vynořím se
z louže a splývám
s tím v sobě
mužstvo se ztratilo
bubnujem na poplach
nových objevů lásky
bublající hladina shledání
zahání cínové vojáčky
na jediný nádech
octnuli jsme se na
vrcholu pyramid
pronásledováni údolím Králů
v zimnici přikryti
písečnými dunami
v bolestech škorpiona
pohlazeni jehlami
slunečních paprsků
nemáme čas už na
lásku
- NAŠI...
Přečteno 288x
Tipy 16
Poslední tipující: malý lachtánek, Psavec, Lenullinka, Petbab, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, labuť, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)