Vím až moc době...tuším, nevím. Asi vlasy. Příjemně se to plazí v mozkovnu, což má mysl vítá, když útoky taky snese.
19.10.2009 18:06:00 | kikis
no, je to velmi smutné.. ale jak to na ně má nepůsobit, když je to neustále kolem nich?! V televizi, na internetu.. Znám stejně starého kluka, který teď jenom řeší, kam tátovi schovat otvírák, aby si nemohl vzít pivo..
A v některých zemích dokonce už stejně staré deti umí dávno zacházet se zbraní jako profíci.. achjo, kam ten svět spěje..
29.07.2009 21:36:00 | Emily Winnacott
Vítej mezi modrásky!
Zajímavě napsané...zaujalo to.
Dávám dokonce supertip.
19.03.2009 11:18:00 | Lilly Lightová