Líbí se mi tam ten nepravidelný rytmus.
Obraz - "komedie zvaná nenávist s láskou v zákulisí" mě přijde geniální.
A nakonec ten "polokonec" je jako definice či dovysvětlení, které báseň uzavřepřímo trefou do černého.
05.05.2009 22:28:00 | René Vulkán