Volání o pomoc
Anotace: třeba to není nej, což si myslím sám, ale přec si říkám, jen jí sem dej
Sedím mezi vámi
Koukám a mlčím
Otevřené mám rány
Neslyšíte že křičím
Nikdo neslyšíte bolest,
kterou v srdci mám
Mám jen tu svou neřest,
se samotou si užívám
Díváte se na mě
ale nevidíte stále nic
Mysl po klidu prahne,
pro lásku viji na měsíc
Všichni si na mě usmívají,
myslí, že mě dobře znají,
ale nevědí co duše má tají
s hrdostí mi však rady dají
Sedím, mlčím, stále čekám
S úsměvem si zevnitř pukám
Třeba to někdo někdy uslyší
a neslyšnou prosbu mou vyslyší
Přečteno 350x
Tipy 13
Poslední tipující: wendy.poezie, Radek.oslov.Šafárik, Caracol, Holis, Mario de Janiero, lucajda89, enigman, Kapka, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)