Anotace: ...OMLUVA...omlouvám se čtenářům,že zjednodušováním nakonec výplod jejich mysl hnal jiným směrem než měl ...vloženo: To...z tebe (už je to jasné)
Na 100% čerpáno z reality světa... jen aby po nás jednou nebyla veta... jakože bude...
18.03.2009 13:30:00 | labuť
Super Tip!Není snad produktivnějšího básníka zde na literu, co by vkládat jako ty každý den 2 básně.
Každý ho zná
na každého splýn spad
i PPetrushka ho zná
on ale její kamarád.
:-)
18.03.2009 11:33:00 | PPetrushka