Charakteristika osoby
Popíšu bratra jako kýč a nedosažitelný vzor,
však nos mu trčí někam pryč a ohýbá se za obzor.
A přisoudím mu vlastnosti všech hrdinů ze starých bájí.
A skryju jeho malosti a poměry co ženě tají.
A přisoudím mu postavu, jakou by každá socha chtěla.
A křiknu někam do davu, že ilustruje leporela.
A nenapíšu o něm ani, že se bojí přes plot skákat,
a že když jsme někdy sami, potřebuje se vyplakat.
Nic špatného nenapíšu, protože to je můj vzor
a s klidem se podepíšu pod můj 'protinormál' vzdor.
Přečteno 4816x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabi, Jana M., Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)