Čarodějka
Něco se stalo
Je tichá a bledá
a nemá už důvod k veselí
Taková nemoc
se vyléčit nedá
i kdyby doktoři věděli
Dělá, co může
to všechno je málo
a voni furt ne a ne zastavit
Je tichá a bledá
Tak co se jí stalo
Asi ji chtějí upálit...
Že zná tolik
krásných tajemství
Že jedniná z nich
má svůj vlastní sen
No odjakživa ten,
kdo něco ví...
musí být upálen..
***
Z popela stoupá dým
V mlze to zavání dehtem
Červánky jsou skryté v závoji
A když to nejde po dobrým
Tak SMRT I VAŠIM DĚTEM!
Že prý bezbranná...
Už se nebojí...
Přečteno 325x
Tipy 16
Poslední tipující: hanele m., ziriant, Holis, zlomeny srdce, Lilly Lightová, lucajda89, Jana M., labuť, Markéta Hl., Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)